De Woonbeurs

De Woonbeurs

Het was een beetje “beurzenweekend” voor mij dit weekend. Eerst de Taart en Trends beurs in Apeldoorn op vrijdag en zaterdag ging ik naar de Woonbeurs in Amsterdam. De Woonbeurs is een evenement waar o.a. bedrijven, winkels en ontwerpers die met wonen en inrichten te maken hebben, hun nieuwste collecties tonen en waar bijvoorbeeld ook tijdschriften als VT Wonen en 101 Woonideeën mooi ingerichte stands hebben waar woonliefhebbers inspiratie op kunnen doen. Het waren zoveel stands, dus ik heb even een kleine selectie gemaakt van de stands die ik het mooist vond. Kijk je mee?

Het evenement werd in de Rai gehouden en de Woonbeurs was zó groot dat het verdeeld was over drie hallen. Omdat ik nog steeds bezig ben met het inrichten van ons huis, leek het me erg interessant om eens te kijken wat de nieuwste trends op het gebied van wonen zijn.

De Woonbeurs - de Rai

VT Wonen

De meest opvallende stand was toch wel die van VT Wonen. Die viel bij binnenkomst direct in het oog. Het was eigenlijk geen stand meer, maar een soort indoorboerderij. Ik vind het altijd wel leuk als bedrijven op een beurs zo uitpakken.

De Woonbeurs - VT WonenIk vond dit ook wel één van de mooist ingerichte stands op de Woonbeurs. Het interieur was een beetje in jaren ’40 stijl en daar hou ik wel van.

De Woonbeurs - VT WonenDe Woonbeurs - VT Wonen KastenIk vond die linkerkast heel erg mooi en die flessen met apothekersetiketten erop in de rechterkast vond ik een leuk idee. Die zijn prima thuis zelf te maken.De Woonbeurs - VT Wonen

Ariadne

Nóg mooier dan de VT Wonen boerderij vond ik het Ariadne huis. Die zou ik bijna één op één over nemen in mijn eigen huis. Het begon al bij het bad dat buiten stond. Die was zó mooi! Ik heb altijd al een vrijstaand bad willen hebben en als we aan de badkamer gaan beginnen, hou ik zeker deze in gedachte. De Woonbeurs - Ariadne copyDe rest van het huis was heerlijk licht ingericht in brocante stijl. Met verweerde en daardoor bijzondere spullen. Ik vond het prachtig.De Woonbeurs - Ariadne

Six and Sons

De stand van Six and Sons vond ik bijzonder. Er stonden allemaal unieke vintage meubelen en woonaccessoires. Hun webshop staat ook vol met ontzettend vette spullen. Het is alleen wel heel erg prijzig, maar dan heb je wel iets unieks in je woning staan.

De Woonbeurs - Six and Sons

De Woonbeurs - Six and Sons

Shoppen

Naast inspiratie op doen, kon je op de Woonbeurs natuurlijk ook spullen shoppen. Ik heb me goed in kunnen houden en heb eigenlijk bijna niets gekocht, behalve een klein doosje Scentchips. Die heb ik al eens eerder gekocht en ik vind dat ze je hele woning heerlijk laten ruiken. Ik had ook bijna die turquoise potten op de foto hieronder gekocht, maar ik kon nog even niet zo goed bedenken wat ik er mee ging doen.De Woonbeurs - ShoppenIk vond de Woonbeurs ontzettend leuk. Ik heb zóveel mooie spullen en inrichtingen gezien, dus ik ben met genoeg ideeën naar huis gegaan. Het is zeker de moeite waard om eens heen te gaan als je net een nieuw huis hebt en ideeën op wilt doen, of als je eens helemaal iets anders wilt met je huidige interieur.

Ben jij ook geweest? En wat vond jij het mooist? Laat het weten in de comments!

Liefs,

Sarra

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *