taart en trends beurs

Taart en Trends Beurs

Afgelopen vrijdag ben ik naar Apeldoorn afgereisd voor de Taart en Trends Beurs 2013. De beurs werd dit jaar in de Americahal gehouden en ik ging er voor het eerst heen. Het leek me erg leuk om daar verschillende ideeën op te doen en eventueel leuke en handige bakspulletjes te kopen.

Ik en mijn collega vertrokken ‘s middags rond half één richting Apeldoorn, we zijn onderweg gelukkig geen files tegengekomen, maar het blijft een lange rit vanuit Rotterdam. Rond twee uur waren wij daar aangekomen en konden we meteen naar binnen. Eenmaal binnen was het eigenlijk best rustig, heerlijk!

taart en trends - Robert van BeckhovenWe vielen gelijk in een demonstratie van Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, maar konden helaas alleen de laatste paar minuten meepakken, want hij was al bijna klaar. Wel heel leuk om zo iemand eens in het echt te zien. Hierna vervolgden we onze weg door de door de Taart en Trends Beurs.taart en trends - kitchenaidsWe kwamen als eerste terecht bij een KitchenAid stand. Wat zijn die dingen geweldig en wat zou zo één toch mooi staan op m’n aanrecht. Helaas hadden we allebei geen € 589,- op zak, dus moesten we weer verder.taart en trends - taarttaart en trends beurs - benodigdhedentaart en trends - sprinklesDe hal stond vol standjes met heel veel verschillende bakproducten, allemaal even schattig en/of lekker. Het was wel een feestje om daar doorheen te snuffelen.

taart en trends beurs - taarttaart en trends beurs - taarttaart en trends - prinsessenJe zag ook een hoop mooie taarten voorbij komen. Die grote roze taart helemaal aan het begin van dit artikel was toch wel het mooist en het bijzonderst.

taart en trends - heel holland bakttaart en trends 1 copyTussendoor gaf Narcis, finaliste van één van mijn favoriete tv-programma’s Heel Holland Bakt, ook een demonstratie. En had ik eindelijk genoeg lef verzameld om Robèrt van Beckhoven te vragen of hij met me op de foto wilde. Dat deed hij gelukkig graag en wát een aardige man is dat! Echt heel sypathiek!

taart en trends beurs - uilDe dag kon uiteraard niet voorbij gaan zonder een uil te hebben gespot. Deze was helemaal van marsepein gemaakt. Supercute!

Geslaagde dag

Al met al was het een leuke dag. We hebben veel moois gezien en gekocht, waarvan een shoplog volgt. Ik had alleen verwacht meer taartdemonstraties te zien. Het heet dan ook Taart en Trends beurs, maar ik heb niet echt nieuwe trends voorbij zien komen. Het is vooral een beurs waar je voor leuke spullen kunt shoppen en het is sowieso een gezellig dagje uit. Bepakt en bezakt ging ik dan ook tevreden weer naar huis.

Liefs,

Sarra

 

1 Comment on Taart en Trends Beurs 2013

  1. Avatar
    gre Steigenga
    5 oktober, 2013 at 13:36 (6 jaar ago)

    Saar wat leuk dat je met Robert op de foto staat, zo te zien heb je een leuke dag gehad!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *