Bietjes? In brownies?

Ik heb de afgelopen tijd er flink op los geëxperimenteerd! Ik lees regelmatig in nieuwsberichten dat we met z’n allen te weinig groenten binnenkrijgen. Het leek mij daarom een leuke uitdaging om bakrecepten te creëren waarin stiekem groenten verstopt zitten, die naast gezond ook nog eens héél lekker zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bietjesbrownie of een courgettecake. Boordevol groenten, maar daar zal echt niemand iets van merken! 

Het is ook een mooie manier om kinderen meer groenten te laten eten. Dus als je benieuwd bent naar de gezonde(re) bakrecepten, download dan snel mijn gratis eBoek: Happy Healthy Baking.Eboek cover - voor bevestigingslinkMaak je geen zorgen, ik heb ook een hekel aan spam. Ik zal je e-mail adres alleen gebruiken voor het toesturen van de It’s a Piece of Cake Magazine. Het e-mail adres wordt niet aan derden verstrekt. En ben je er klaar mee? Dan schrijf je je gewoon weer uit.