lange vingers herontdekt

lange vingers herontdekt… En nu verslaafd 🙂

Vind je ook niet dat de tijd verschrikkelijk snel gaat? We zitten nu alweer in 2015 en ik heb het idee dat 2014 voorbij is gevlogen en dat ik ‘t amper bewust heb meegemaakt. 

Ik heb me daarom voorgenomen om dit jaar wat meer stil te staan bij kleine, positieve momenten. Het kan weleens de moeite waard zijn om even een stapje terug te nemen en eens goed om je heen te kijken. Zo zie je misschien dingen die je op het op het eerste gezicht niet zouden zijn opgevallen, maar die je misschien wel doen glimlachen. Dit zijn de momenten waar ik deze week blij van werd.

Een heel fijn weekend alvast!

jerry

Jerry die vanonder de plant graag mensen en medekatten laat schrikken door plotseling op te springen

roodborstje

Dit roodborstje kwam ons deze week meerdere keren een bezoek brengen

IMG_4656

Benny kan altijd zo ultiem tevreden kijken als ‘ie ligt te slapen

muntjes tussen de bank

En moet je nou eens zien wat ik tijdens het stofzuigen tussen de bank vond. Wel €3,05. Score!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *